BERRIZ 1-0 INFANTIL 2010B

/, destacados escolares 2018/19/BERRIZ 1-0 INFANTIL 2010B

Borrokatutako partida, eta huts baten ondorioz galdutakoa.
Taldea gogotsu hasi da, eta ondo jokatu dau partidua, baina errebote askoren ondorioz gol bat sartu digute 10. minutuan. Gainera 5. minutuan minduta Ekaik futbol zelaia utsi behar izan dau. Taldea joko arloan Berriz baino gehiago zen, baina ezin sartu eukitako aukerak. Gainera Kimetzek atsedenaldira heltzeko 5 minutu faltan aukera bat huts egin dau eta atsedenaldira 1-0 eko markagailuarekin iritsi da.
Atsedenaldian, Kimetzek ezin zuen jarraitu golpe baten ondorioz, eta bigarren zatia hasi denean ia aukera guztiak gureak ziren, baina ezin izan dogu berdinketaren gola egin. Taldearen jarrera itzela izan da, eta puntu bat gehiago emon jako abiaduraren jokoari, baina gaur ez zegoen golik sartzerik, ez bait gara fin ibili azken metroetan. Azkenenan partida 1-0 ean gelditu da, baina taldeak aurpegia atara dau, eta momentu oro joan da garaipenaren bila.
Partido peleado en Berrizburu, donde un fallo en un contragolpe ha condicionado la victoria final.
El equipo empezó con ganas, jugando bien en bloque bajo y medio, y en un error en un rechace en el minuto 10 ha propiciado el 1-0 visitante. Aun así el equipo no se ha venido abajo, y ha peleado para ganar el partido. Además en el minuto 5 del primer tiempo Ekai no ha podido seguir en el terreno de juego, pero aun así el equipo lo ha intentado hasta el final. A falta de 5 minutos para el descanso Kimetz ha tenido una ocasión clara pero no ha entrado.
En el descanso Kimetz nos informo de que no podía seguir, debido a un golpe, y en el segundo tiempo casi todas las ocasiones eran a favor del Abadiño, pero no hemos podido empatar el partido. La actitud del equipo ha sido tremenda, ya que aunque el resultado ha sido de 1-0 el quipo ha dado la cara, y ha plantado batalla hasta el final.
By | 2023-01-26T14:06:06+00:00 enero 26th, 2023|10B 2022 23, destacados escolares 2018/19|0 Comments