ERMUA 1-2 GAZTETXOAK 10B

Partidu itzela egindakoa Abadiñoko taldeak, momentuz lider zijoazen Ermua taldearen aurka. Taldea gorakadan dabil, eta horren arira jokoan asko igertzen da taldearen hobekuntza. Gainera Oihan ezinhobe dabil ligan, eta dituen aukeretan beti sartzen dau golen bat. Horrela dira gauzak gaur ere sartu dau gola 15. minutuan eta 3 gol daramatza 3 partidatan segidan (2 ligan eta 1 lagunartekoan). Taldea ez da batere kikildu eta aukera xamarrak izan ditu atsedenaldian 0-2rekin joateko, baina baloia ez da sartu.

Bigarren zatian ostera taldea bigarren golaren bila joan da, eta azkenean lortu dau 0-2koa, itzelezko partidua jokatu duen Jokinek faltaz zuzenean sartutako sartakoa aprobetxatuz 60. minutuan. Gainera taldea hazten dabil eta fisikoki taldea indartsu dabil. Azken minututan etxeko taldea (Ermua), 4 aurrelarirekin irten da, eta euren jokladi baten 1-2koa sartu dute 64. minutuan. Azkenean 5 atzelariren jokatu dogu azken 5 minututan baina ez dituzte aukerarik izan eta 3 puntuak Abadiñora etorri dira. Momentu honean dago taldea ligako 2 partidutan berdinketa bat eta irabazi bat lortuta 3 jardunalditan ( 1.go jardunaldian atsedena tokatu zitzaigun eta).

Partido muy completo contra el Ermua, líder de la liga hasta ese momento. El equipo esta en claro crecimiento, y se nota muchísimo la progresión en juego y en el aspecto físico. Encima Oihan esta de dulce, metiendo en los últimos 3 partidos 3 goles consecutivos (2 en liga y 1 en amistoso). Así es la dinámica, que en el minuto 15 del primer tiempo Oihan ha aprovechado una oportunidad para meter el 0-1 en el marcador. El equipo no se acobarda, y ha buscado el segundo gol, pero el balón no ha querido entrar en el tramo final del primer tiempo.

En el segundo tiempo, el equipo ha ido muy seriamente a por el segundo gol, y al final lo ha conseguido, gracias a una falta directa metida por Jokin, en un partido explendido en el minuto 60. El equipo físicamente llega muy fresco al tramo final del partido, pero el equipo local (Ermua), ha planteado los últimos 10 minutos una estrategia muy ofensiva con 4 delanteros, y en una ocasión han conseguido meter el que a la postre sería el 1-2. En el tramo final el equipo ha jugado con 5 defensas, pero no ha habido peligro de empate. Buena dinámica del equipo con un empate y una victoria en liga en 2 partidos tras la jornada 3 (Jornada 1 tocó nuestra jornada de descanso) .

By | 2022-12-24T10:14:25+00:00 diciembre 24th, 2022|10B 2022 23, destacados escolares 2018/19|0 Comments