GAZTETXOAK 10B – EZKURDI

/, destacados escolares 2018/19/GAZTETXOAK 10B – EZKURDI

Berdinketa oso landutakoa gaur Astolako zelaian.

Pena izan da berdinketa lortzea, azkeneko minutuko kontrako penaltia izan baita.
Lehen zatian lehengo 5 minututan taldea pixkat galduta urten da, eta horren arira Ezkurdiko lehen gola iritsi da 3. minutuan. Bsina gero taldea partida barruan sartu da eta 5 minututan markagailuari buelta emon deutso Oihan eta Kimetzen gol ederren ostean.
Baina gero baloi irteera baen ondorioz taldeak hutz egin dau eta berdinketa sartu dute. Halan da be taldea ez da erori eta 26. minutuan Kimetzek bere bigarren gola rta taldearen 3-2 sartu dau baselina polit baten ondorioz.
Bigarren zatian ostera taldeak golak sartzeko oportunitate ugari izan ditu. Baina ez da 4. gola iritsi nahiz eta taldea porteria aldean denbora giztian ibili. Azkeneko minututan Pablo Atezaina lesioz aldatu behar izan da, eta Ian jarri dugu berriz atezain. Gainera azken minutuan penalti inozo eta bidegabe bat pitatu digute, falta klaru bat egon baitzen jokaldi honetan. Gainera Ianek gelditu egin du penaltia, baina euren joklsriaren hankara joan da baloia eta berdinketa heldu da.
Berdinketa oso landutakoa baina, taldea penaz joan da, puntu bat irabaztea baino 2 galtzea izan dira guretzat. Animo Abadiño eta burua gora hurrengo partidarako Ermuan
———————-
Empate muy trabajado hoy en el campo de Astola. Ha sido una pena enorme el empate ya que el penalti en contra del último minuto nos ha condenado al empate
En los primeros 5 minutos del partido el equipo ha salido un poco miedoso, y la consecuencia ha sido el gol visitante al minuto 3 de partido. Despues el equipo no se ha venido abajo y ha dado la vuelta al marcador gol dos golazos de Oihan y Kimetz en 5 minutos.
Pero un rato despues en una salida del balon un error individual ha sido bien aprovechado por el Ezkurdi para empatar a 2 el partido. Aun asi el equipo ha seguido firme en ir a por la victoria y ahi ha llegado el segundo gol de Kimetz y el 3-2 del Abadiño tras una gran vaselina al portero en el minuto 26.
En el segundo tiempo ha habido innumerables ocasiones para meter el cuarto gol que fuera la sentencia del partido pero no ha habido manera de meter un gol mas. Casi al final del partido ha habido que hacer un cambio de portero por la lesion de Pablo, volviendo a salir de nuevo Ian. En el último minuto ha habido un penalti un poco polémico por la falta previa a uno de los jugadores del Abadiño que el arbitro señalo el punto fatídico. Una pena ya que Ian ha conseguido pararlo pero el rechace ha llegado a los pies del jugador del Ezkurdi que ha metido el 3-3 final
Empate muy trabajado para empezar la temporada (jornada 1 descanso) ,pero nos vamos con la boca agridulce de haberse escapado 2 puntos mas que de conseguir 1. Cabeza arriba para el siguiente partido en Ermua. Aupa Abadiño
By | 2022-12-01T19:41:33+00:00 diciembre 1st, 2022|10B 2022 23, destacados escolares 2018/19|0 Comments