INFANTIL 2010B 1-3 SEBER ALTUBE

/, destacados escolares 2018/19/INFANTIL 2010B 1-3 SEBER ALTUBE

Oportunitateko partidua Astolan, non Abadiñok, partidu serioa egin duen, baina 3 hutsek partidua markatu duten.
Lehen minutuetan, taldeak ongi jolastu dau, atzetik baloia jokatuta ikutuz. Baina taldeari ausardia falta zaio azken metroetan, eta taldeak beldurra sentitzen dau huts egiteaz, horregatik ez dabi ia areaz kanpotik jaurtiketak egiten.
Gainera 20 eta 22. minutuetan 2 hutsen ondorioz gol bi sartu dizkigute, eta konfiantza berangz joan da nabarki.
Gero bigarren zatian, berriz saiatu da taldea baloia jokatuz beste atera iristen, eta hor gertatu da 3. gola beste huts baten ondorioz.
Jada ik azken minututan Kimetzek egindako jokaldi baten penaltia egin diote, eta hor Landerrek maisuki bidali dau baloia eskuin zutoinetik hurbil.

Partido de oportunidades en Astola, donde el equipo jugo un partido serio, pero 3 errores individuales nos condenaron a perder el encuentro.

En los primeros minutos el equipo jugo con criterio, jugando al toque y aproximando con peligro. Al equipo le falta definición en los metros finales, y los jugadores se cohiben a tirar disparos desde fuera del area.
En los minutos 20 y 22 llegaron los goles visitantes, tras sendos errores, lo cual mermó ligeramente la confianza de los jugadores.
Ya en el segundo tiempo se intentó dar la vuelta al marcador jugando otra vez tocando el balon desde atras, hasta que ha llegado el 3er error, que ha ocasionado el 3er gol visitante.
Ya en el tramo final un penalti realizado a Kimetz, lo transformó Lander tirando con tranquilidad hacia la escuadra derecha.
By | 2023-01-20T21:02:39+00:00 enero 20th, 2023|10B 2022 23, destacados escolares 2018/19|0 Comments