LEKEITIO 1-1 GAZTETXOAK 09C

/, destacados escolares 2018/19/LEKEITIO 1-1 GAZTETXOAK 09C

Abadiñoko Infantilak (2009) Lekeition jokatu zuen. Partidua eguraldi euritsua eta hotz nabarmena izan zituen. Hala ere, taldeak oso irudi ona eman zuen.

Lehen zatia etxeko taldearena izan zen. Lekeitiok hiru edo lau aukera argi izan zituen, eta ezin izan ziren zehaztu, neurri handi batean, Courage atezainari esker. Abadiñori baloia ateratzea kostatu zitzaion, baina defentsa-atake trantsizio batean, Lekeitioko defentsak aurreikusi gabe egon ziren eta Danik gol on bat sartzeko aukera aprobetxatu zuen.

Bigarren zatiaren hasiera ez zen lehen zatiarena bezalakoa izan. Abadiñok menderatu zituen lehen minutuak eta ia-ia bigarrena sartu zuen. 15 minutu igaro ondoren Lekeitiok hobera egin zuen, eta korner- jokaldi batean, berdinketa sartu zuen.

Azken minutuak oso interesgarriak izan ziren, eta garaipena bi taldeetako edozeinengan izan zitekeen. Taldearen sentsazioa ona izan zen, baina hobetzeko aukera handia dago. Taldeak oso jarrera ona erakutsi zuen eta motibatuta ikusten ziren. Aste honetan askoz hobetu entrenatu beharko da, aukerak aprobetxatu eta jolasa bultzatzeko. Goazen!

HOBETZEKO: Defentsa-uneetako intentsitatea.

MANTENTZEKO: Taldearen jarrera eta lehiatzeko gogoa.

El infantil 09 del Abadiño jugó este sábado en Lekeitio. El partido estuvo marcado por un tiempo lluvioso y un frío notable. A pesar de eso, el equipo dio una muy buena imagen.

La primera parte fue más del equipo local. El Lekeitio tuvo tres o cuatro oportunidades claras que no pudieron concretarlas gracias, en gran parte, al portero Courage. Al Abadiño le costaba sacar el balón, pero en una transición defensa-ataque, el Lekeitio estuvo desprevenido y Dani aprovechó la ocasión para meter un buen gol.

El principio de la segunda parte fue totalmente diferente a la primera parte. El Abadiño dominó los primeros minutos y apunto estuvo de marcar el segundo. Pasados 15 minutos, el Lekeitio mejoró, y en una jugada de córner, metió el empate sobre el minuto 25.

Los últimos minutos estuvieron muy interesantes y la victoria podría haber caído en cualquiera de los dos equipos. La sensación del partido fue buena, pero con mucho margen de mejora. El equipo mostró muy buena actitud y se les veía motivados. Esta semana habrá que entrenar mucho mejor, para poder aprovechar las oportunidades y potenciar el juego. ¡A por todas equipo!

MEJORAR: La intensidad en los momentos defensivos.

MANTENER: La actitud y las ganas de competir del equipo.

By | 2022-11-25T08:51:57+00:00 noviembre 25th, 2022|09C 2022 23, destacados escolares 2018/19|0 Comments