EZKURDI 1-0 INFANTIL 10B

Sorte txarreko partidua Tabiran, taldeak ondo planteatu zuen partida, nahiz eta lehen minutuetan Ezkurdi hobeto jokatzen ibili zen. Gero, taldea berretsi zen eta gol aukera garbienak abadiñoko taldeak izan baitzituen. Gainera atsedenaldira heltzeko 2 minutu faltan gure jokaldi baten atezainaren kontra, atezainak eskuaz hartu zuen baloia areaz kanpo eta epaileak txartel gorria atera baizion (Araudia ikusi ezkero horrela da, baina eskola kirol partidu baterako larregi uste genuen han geunden danok).
Bigarren zatian aukera mordo bat izan genituen partidan aurrean jartzeko, baina talde honeri gola falta zaio, gol aukerak badaude, baina gol karentzi handia dago, eta horrek asko aldatzen deusku partiduaren tonika, nahiz eta defentsa gogorra izan. Eta horren arira euren kontra golpe baten satu ziguten 1-0 eko finala.

Partido con muy mala suerte en Tabira. El equipo salió un poco a la espera del Ezkurdi los primeros minutos, pero después empezó a hacer ocasiones, y las ocasiones mas peligrosas llegaron desde las botas del equipo visitante hasta que faltando dos minutos en una clarísima ocasión de uno contra uno frente al portero el portero local rechazo un balón con las manos fuera del área. Esa jugada según reglamento es tarjeta roja, pero en futbol escolar nos pareció demasiado castigo para el niño.
En el segundo tiempo las ocasiones mas claras fueron a cuenta del Abadiño, pero el balón no nos entra, de hecho somos un equipo rocoso atrás, pero con muy poca pegada adelante, lo que nos condiciona los partidos en nuestra contra los rivales. Ocasiones no nos faltan, pero si las finalizaciones nuestras. Y claro ejemplo de ello en una contra de ellos llega el gol que termina con 1-0 el partido.

By | 2023-03-15T14:51:06+00:00 marzo 15th, 2023|10B 2022 23, destacados escolares 2018/19|0 Comments