INFANTIL 11A 2-0 AMOREBIETA

/, destacados escolares 2018/19/INFANTIL 11A 2-0 AMOREBIETA

Abadiño 2-0 Amorebieta: Triunfo Claro en Astola

El Abadiño se impuso con autoridad al Amorebieta en Astola, logrando un merecido 2-0 en un partido donde los locales dominaron de principio a fin. Desde el primer minuto, los de Abadiño mostraron una superioridad clara, controlando la posesión y generando numerosas ocasiones de gol. Sin embargo, la falta de acierto en los últimos metros evitó que el marcador fuera más abultado.

El primer tanto llegó en la primera parte, cuando Markel Uriarte consiguió batir al portero rival tras una jugada bien construida por el equipo. Con ese 1-0 se llegó al descanso, dejando buenas sensaciones pero con la necesidad de cerrar el partido en la segunda mitad.

En el segundo tiempo, el guion no cambió. El Abadiño siguió insistiendo y fue Jon Gorritxo quien, con un disparo preciso, sentenció el encuentro con el 2-0 definitivo. Pese a que el equipo tuvo varias oportunidades más para ampliar la ventaja, el marcador no se movió. En resumen, una victoria justa y merecida que consolida el buen momento del Abadiño en casa.

Abadiño 2-0 Amorebieta: Garaipen Argia Astolan

Abadiñok nagusitasunez irabazi zion Amorebietari Astolan, 2-0eko merezitako garaipena lortuz eta etxeko taldeak partida osoan zehar kontrola erakutsiz. Hasieratik bertatik, Abadiñok agerian utzi zuen nagusitasuna, baloia kontrolatuz eta gol aukera ugari sortuz. Hala ere, azken metroetan huts egiteak markagailua zabalagoa izatea eragotzi zuen.

Lehen gola lehen zatian iritsi zen, Markel Uriartek aurkariaren atezaina gainditu eta taldearen jokaldi on baten ostean gola lortu zuenean. 1-0eko emaitzarekin atsedenaldira iritsi ziren, sentsazio onak utziz baina partida bigarren zatian ixteko beharrarekin.

Bigarren zatian, partidaren gidoiak ez zuen aldaketarik izan. Abadiñok erasora jarraitu zuen, eta Jon Gorritxok, jaurtiketa zehatz batekin, partida erabakita utzi zuen, 2-0eko emaitzarekin. Taldeak abantaila handitzeko aukera gehiago izan zituen arren, markagailuak ez zuen aldaketarik izan. Laburbilduz, etxean Abadiñoren momentu ona sendotzen duen garaipen justu eta merezia.

By | 2024-10-22T18:26:31+00:00 octubre 22nd, 2024|11A 24-25, destacados escolares 2018/19|0 Comments