INFANTIL 2010B 2-2 IKASTXIKI TORREBURU

/, destacados escolares 2018/19/INFANTIL 2010B 2-2 IKASTXIKI TORREBURU

Partidu gogorra eta sufritutakoa Astolan.

Lehene zatian ez dira zelaira ondo sartu eta horren o dorioz 0-1 ekoa sartu digute 2. minutuan. Ahalan eta guztiz ere taldeak segituan egin dau gola 7. minutuan Suharrek sartu dauen bolea baten ondorioz.
Taldea gero sendoago egon da eta defentsa izugarri gogor sartu da, batzuetan gogorregi area barruan. Horrela atsedenaldira heltzeko 2 minutu falta zirela heldu da euren gola penaltiz defentsak egindako falta baten ondorioz. Gaur abadiñoko ayezain biak izugarri egon dira. Ianek lehen zatian izugarrizko geldiketa egin baitu.
Bigarren zatian taldea gogor zegoen eta bigarren penalti bat izan da, baina oraingoan Pablok gelditu egin dau taldeari bizitza emanez. Eta horrela euren baloi irteera baten 2-2 koa dartu dau Kimetzek. Azkenean Pablok geldiketa izugarriak egin ditu eta azkenean berdinketa bat jaso dogu.
Partido duro, sufrido y trabajado. Aunque el equipo ha salido bastante despistado al inicio del encuentro en el que hemos recibido el primer gol en contra a los dos minutos de partido luego hemos reaccionado rápido a través de una volea de Suhar. Hoy la defensa estaba muy dura a veces excesivamente, y a falta de dos minutos se ha producido el penalti que ha llegado al 1-2 al descanso. Hoy los porteros de la Abadiño han estado estupendamente y en el primer tiempo Ian ha hecho una parada a mano cambiada por toda la escuadra que daba vida al Abadiño.
En el segundo tiempo el equipo seguía intentando levantar el partido y ha surgido un segundo penalti que Pablo ha parado. En una jugada de salida de balón el equipo rival ha hecho un error que Kimetz ha aprovechado para empatar el partido. Al final del partido se ha sufrido y Pablo ha tenido muy buenas paradas para salvar el equipo. Al final un punto que da alas al equipo.
By | 2023-03-01T22:35:36+00:00 marzo 1st, 2023|10B 2022 23, destacados escolares 2018/19|0 Comments