ARRIPU 2-2 INFANTIL 2010B

/, destacados escolares 2018/19/ARRIPU 2-2 INFANTIL 2010B

Borrokatutako berdinketa Tabiran. Lehen zatian taldea ez da lar gogor sartu, baina ahalan eta guztiz ere partidua parekatuta zegoen, eta 20. minutuan Kimetzek euren hutsa aprobetxatu dau lehen gola sartzeko. Baina gero 2 minutu barru heldu da berdinketa, eta gero atsedenaldirarte oportunitate gutxi izan dira.
Bigarren zatia hasi eta berehala, Arripuko jokalari bat lurrera bota da zarata eginez, eta epaileak penaltia pitatu du, eta euren 2-1 ekoa heldu da. Baina horren ostean abadiñoko jokoa nabarmendu da, eta Arripu ez da kanpo erditik heldu, eta denpora guztian Abadiño zen nagusi, eta horrela 2-2koa sartu dau Martzelek. Horren arira taldea aurrera joan da eta aukera garbiak izan ditu partidua irabazteko. Azkenean puntu banaketa Tabirako zelaian.
Partido trabajado en Tabira. El primer tiempo el equipo empezo un poco mas flojo, pero aun asi el partido estaba parejo, hasta que un error del Arripu condiciono al gol de Kimetz. Poco duro la alegria ya que 2 minutos despues llego el empate del equipo local. Despues no ha habido ocasiones.
En el segundo tiempo, nada mas empezar un jugador del Arripu se ha tirado dentro del area claramente, y el arbitro concedio el penalti que dio el 2-1 para los locales. Pero ha partir de ahi, es donde ha venido la garra del Abadiño, no dejando pasarles del medio del campo y acosandoles. En esos acoso ha llegado el empate a traves de Martzel, y al final venia el arreon final del Abadiño, que incluso ha podido llevarse el encuentro pero las ocasiones no han entrado. Al final reparto de puntos de Tabira.
By | 2023-04-25T17:41:53+00:00 abril 25th, 2023|10B 2022 23, destacados escolares 2018/19|0 Comments