ELORRIO 5-0 INFANTIL 10B

Partidu makala Abadiñok egindakoa Elorrion zelaian.

Lehenengo 15 minututan jabetza izan gendun eta hurbil izan zan Abadiñoko lehen gola 25 metrotatik Jokinek bota eban sartakotik, baina sorte txarrez baloia oso hurbil pasatu zan poste ingurutik.
Gero ostera aurrera gindoazala, kontragolpe baten Elorriok 1-0 ekoa sartu eban, eta hor hasi zen Elorrioren jabetza.
Hortik 5 minutura etxeko taldeak sartu eban 25 metrotatik gol ederra, eta atsedenaldia heldu baino lehen eural sartu eben 3-0eko markagailua.
Bigarren zatian saitu egin zan Abadiñoko taldea partidan sartzen baina euren 2 jokaldi ezin hobeekin beste gol 2 sartu eben 5-0 ekoa utziz.
Azkenean ere ez zan sorte ona izan, azkenengo minutuan Ekairi egindako penaltia Jokinek bota eta atezainak gelditu ebalako.
Azkenean partidu txarra eta burua gora aurredenboraldiko azken partida honentzako.
Ligan begiratzea eta partidu hau ahaztu beharra dogu
By | 2022-11-18T08:28:23+00:00 noviembre 18th, 2022|10B 2022 23, destacados escolares 2018/19|0 Comments