INFANTIL 10B 0-0 BERMEO

Partidu landua, baina aukerak aprobetxatu ez ditugun berdinketa batean.
Lehen zatian aukerak izan ditugu aurretik jartzeko baina ez dira barrura sartu, eta euren kontra batean gutxigatik sartu digute Bermeoren lehen gola salbatu dugu. Gero taldea ekinez ibili da baina atsedenaldira hutsean heldu da markagailua.
Bigarren zatian tonika berdina izan dau partidak eta nahiz eta saiatu ez da baloirik sartu ate barrura. Aldaketa unean ere aire freskoa emonda ere, taldearen konportamentua berdina izan da, eta ezin izan dogu garaipenik atara. Azkenean markagailua 0-0 ean gelditu da.
Partido trabajado, donde no hemos aprovechado las oportunidades para materializar los goles. En el primer tiempo hemos tenido oportunidades, y en una contra de ellos casi nos meten un gol donde la defensa ha sacado el balón de manera milagrosa. Luego el equipo lo intento a base de esfuerzo pero llegamos al descanso con empate a cero
El segundo tiempo ha sido parecido donde el equipo lo intentó como pudo, y aunque se hicieron sustituciones para dar aire fresco y buscar la victoria no pudimos marcar el gol para ganar. Al final empate a cero y un punto mas que se cosecha.
By | 2023-05-17T22:03:43+00:00 mayo 10th, 2023|10B 2022 23, destacados escolares 2018/19|0 Comments